Kulinární vědy

Termín: připravujeme
Lektor: MUDr. Jan Hlaveš
Místo konání: učebna Lege Artis Academy, Neklanova 28, Praha – Vyšehrad/online (celá ČR); Vámi preferovanou formu účasti uveďte do přihlášky, do kolonky „vzkaz“ (uvést „prezenčně“ nebo „online“).
Cena: Pro studenty a absolventy všech kurzů IMPROVE ACADEMY 650 Kč platbou převodem / 800 Kč hotově na místě. Cena pro veřejnost 990 Kč platbou převodem / 1 400 Kč hotově na místě.

 

Náplň workshopu:

  • Selekce potravin při nákupu, způsob jejich zpracování a konzumace za účelem zachování jejich kvality, nutričních hodnot.
  • Volba olejů pro úpravu jídel a kritéria, kterými se při výběru řídit.
  • Zdravé způsoby přípravy zeleniny.
  • Porovnání výhod mraženého a čerstvého ovoce.