Příprava jídelníčku v praxi aneb vaření s týmem Improve Academy

Příprava jídelníčku v praxi - Praha 

Náplň workshopu: Příprava jídel dle vypočítaného jídelníčku pro průměrnou ženu a muže s restauratérkou roku Věrkou Bauerovou. Vedle vaření bude také rozebrána problematika výběru vhodných surovin zdravého jídelníčku, na co se zaměřit při jejich nákupu či v případě intolerancí zvolit vhodné alternativy. Finální jídelníček bude sestaven ve spolupráci s Bc. Eliškou Koublovou, lektorkou kurzu Poradce pro výživu.

  • Zeleninovo - řepné Gazpacho s bylikovým olejem (zdravá zeleninová polévka podávaná za tepla i za studena)
  • Filet bílé ryby (pokud možno čerstvé) v papilotě s chřestem a salátem s červenou čočkou
  • Quinoa a ovocný vinaigrette
  • Pošírované vejce s rukolovým tvarohem z farmy, grilovaný sýr Haloumi s pestem, sezónní zelenina

Lektor: Věra Bauerová - restauratérka roku, šéfkuchařka

Místo konání: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Svídnická 506, 181 00 Praha 8

Cena: pro studenty a absolventy všech kurzů IMPROVE ACADEMY 990 Kč, pro veřejnost 1 590 Kč